Контакти

Юнион Прес е официален дистрибутор на издателство Macmillan Education за България. При нас ще намерите професионално отношение и коректност, по отношение на осигуряването на учебна литература по английски език, както и допълнителни услуги за интегриране на съвременни подходи на преподаване в чуждоезиковото обучение. 

Връзки

  • Wix Facebook page

© 2020 Юнион Прес ЕООД. Всички права запазени.

Business

In Company 3.0 е учебна система за изучаване на бизнес английски разпределена в 5 нива.

In Company 3.0

In Company 3.0 е учебна система за изучаване на бизнес английски разпределена в 5 нива. In Company 3.0 е най- продаваната учебна система и печели доверието на хиляди учители по целия свят. Базирана на развитието на езиковите умения в работна среда, учебната система се използва от обучаеми, които искат да достигнат техния пълен потенциал при използване на езика в контекста на тяхната работа.

Business 2.0 е учебна система, която е базирана на успешните практики на оригиналното издание

The Business 2.0

Business 2.0 е учебна система, която е базирана на успешните практики на оригиналното издание. Business 2.0 осигурява на обучаемите, които се подготвят за бъдещото им навлизане в професионалната сфера, необходимите езикови познания и умения, за да могат те да бъдат успешни на конкурентния бизнес пазар.