Контакти

Юнион Прес е официален дистрибутор на издателство Macmillan Education за България. При нас ще намерите професионално отношение и коректност, по отношение на осигуряването на учебна литература по английски език, както и допълнителни услуги за интегриране на съвременни подходи на преподаване в чуждоезиковото обучение. 

Връзки

  • Wix Facebook page

© 2020 Юнион Прес ЕООД. Всички права запазени.

Gateway 2nd Edition

Gateway 2nd Edition е учебна система разпределена в 7 нива. Автор на Gateway 2nd Edition е едно от най- разпознаваемите имена, а също и най- продаван автор- David Spencer. Gateway 2nd Edition ще Ви помогне да преминете от ниво А1+ до ниво C1 като поставя силен акцент и върху изпитната подготовка. Системата е преработена и одобрена от МОН за държавните училища

Gateway 2nd Edition се отличава от другите учебни системи със своята ясна и логична структура и развива четирите области на езика по един много балансиран начин. Учебната система предлага обширен и лесен за следване подход към развиване на „меките” умения, подготвяйки учениците за живота в XXI век. Като допълнение към това в Gateway 2nd Edition са включени голям брой упражнения с изпитен формат, както и ценни съвети за изпълнението на тези упражнения, с оглед на това да дадат солидна подготовка на учениците за полагането на международните изпити по английски език и да гарантират техния успех.

Предимствата на системата:

  • Новото издание на учебната система включва в себе си 90 % нови текстове за четене на теми, които са актуални и подходящи за възрастта на учениците като по този начин предоставя значим контекст, в който да се изучават новите лексикални и граматични понятия.

  • Включени Life Skills видеоклипове и упражнения, които покриват теми свързани с личностното развитие на индивида и по този начин подготвят

  • Интегриран подход на обърната класна стая (flipped classroom) при обучението. Заснети за специални видеоклипове от автора (David Spencer), в които се представя новата част от граматиката. По този начин учениците имат възможност да усвоят новия материал преди учебния час, давайки възможност на учителя за провеждане на повече практически упражнения в рамките на класната стая.

  • Специална секция Gateway to Exams, която позволява на учениците да преговорят техниките при полагане на изпит, които вече са научили и да се упражняват с помощта на специално разработени упражнения с изпитен формат.

  • Наличен Test Generator, който дава възможност за принтиране на множество тестове, които да бъдат в полза на учителите при провеждането на изпитвания и оценяване на класа.

 

Автор на Gateway 2nd Edition е световно признатият David Spancer

Цени:

Разгледай:

Gateway  2nd Edtion A1+  Student's Book

Gateway  2nd Edtion A1+ 

Student's Book

Gateway  2nd Edtion A1+ 

Workbook Book

Gateway  2nd Edtion A1+  Teacher's Book

Gateway  2nd Edtion A1+ 

Teacher's Book

Gatway 2nd Edition: Flipping the Classroom

29,00 лв.
19,00 лв.
42,00 лв.
Show More
Beyond2.jpg
За да научите повече за Gateway 2nd Edition, изтеглете безплатни мостри на:

Дигитални ресурси към Gateway 2nd Edition:

За ученици: 

За учители: 

Допълнителна информация:

За пълна информация за компонентния пакет посетете www.macmillanenglish.com/our-catalogue
ICONS KEY
BRITISH ENGLISH
Available in British English
AMERICAN ENGLISH
Available in American English
INTERNATIONAL ENGLISH
A variety of versions from
around the world
VIDEO
Video content
CD-ROM
Additional content for teachers
and/or students
DIGITAL STUDENT’S BOOK
Fully interactive version of the
Student’s Book with embedded
video and audio
eBOOK
Page faithful version of the
Student’s Book
RESOURCE CENTRE
Additional downloadable content
for teachers and/or students
PRESENTATION KIT
Interactive presentation material
for use with projectors and/or
interactive whiteboards
ONLINE WORKBOOK/PRACTICE
Additional practice activities
with automatic scoring