Контакти

Юнион Прес е официален дистрибутор на издателство Macmillan Education за България. При нас ще намерите професионално отношение и коректност, по отношение на осигуряването на учебна литература по английски език, както и допълнителни услуги за интегриране на съвременни подходи на преподаване в чуждоезиковото обучение. 

Връзки

  • Wix Facebook page

© 2020 Юнион Прес ЕООД. Всички права запазени.

Grammar & Vocabulary

Destination е съвременна серия помагала по английски език в 3 нива

Destination – B1, B2, C1&C2

Destination е съвременна серия помагала по английски език в 3 нива, насочена към подобряване на лексикалните и граматичните познания по английски език.

Language Practice е серия помагала, насочена към подобряване на граматическите и лексикалните познания по английски език

Language Practice – IELTS, Advanced, First, Intermediate, Elementary

Language Practice е серия помагала, насочена към подобряване на граматическите и лексикалните познания по английски език. Серията предлага ясен и задълбочен поглед върху граматичните обяснения, достатъчно възможности за упражнения и затвърждаване на знанията. Изданията за подготовка за изпитите FCE и CAE са съпътствани от допълнителна дигитална платформа, с разработени дигитални упражнения- Macmillan Practice Online. Aвтор на системата е Michael Vince.

Macmillan English Grammar In Context е граматика по английски език в 3 нива

Macmillan English Grammar in Context – Elementary, Intermediate, Advanced

Macmillan English Grammar In Context е граматика по английски език в 3 нива. Вмъкнатите в граматиката упражнения я правят подходяща както за използването и в класната стая, така и за самоподготовка. Ясни и точни обяснения на граматиката, с традиционни упражнения и контекстуални примери, които включват общоучебно съдържание като литература, наука, география, история и социални науки.
Автор на Macmillan English Grammar in Context е Michael Vince.