Контакти

Юнион Прес е официален дистрибутор на издателство Macmillan Education за България. При нас ще намерите професионално отношение и коректност, по отношение на осигуряването на учебна литература по английски език, както и допълнителни услуги за интегриране на съвременни подходи на преподаване в чуждоезиковото обучение. 

Връзки

  • Wix Facebook page

© 2020 Юнион Прес ЕООД. Всички права запазени.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО: "Tiger Time for Bulgaria" за IV.клас

Нов учебник по английски език за 4.клас в държавните училищаНов учебник, който използва т.нар. story-based подход, т.е. преподаване на английски език чрез истории, и който набляга на развитието на езиковите умения – четене, писане, слушане и говорене.

Учебното съдържание е съобразено с новата учебна програма за 4.клас, утвърдена от МОН през 2017 година със заповед № РД09 – 3163 от 14.08.2017 г. Трите нива на Tiger Time for Bulgaria покриват и трите класа – 2, 3 и 4. Специално разработен за по-големи групи и класове в държавните и общинските училища. Издание на престижното британско издателство Macmillan Education. Доказани световни автори – Carol Read и Mark Ormerod. Богата периферия от помощни и допълнителни материали за учителите и учениците.

13 views