Контакти

Юнион Прес е официален дистрибутор на издателство Macmillan Education за България. При нас ще намерите професионално отношение и коректност, по отношение на осигуряването на учебна литература по английски език, както и допълнителни услуги за интегриране на съвременни подходи на преподаване в чуждоезиковото обучение. 

Връзки

  • Wix Facebook page

© 2018 Юнион Прес ЕООД. Всички права запазени.

Young Adult/Adult Courses

Open Mind дава възможност на обучаемите да се докоснат до наистина актуални теми

Open Mind дава възможност на обучаемите да се докоснат до наистина актуални теми, да ги разберат и да усвоят езиковите умения, които ще са им необходими в ученето, работата и тяхната бъдеща кариера.

Open Mind

Straightforward 2nd Edition е учебна система, разпределена в 6 нива

Straightforward 2nd Edition е учебна система, разпределена в 6 нива, която превежда обучаемите от ниво А1 до ниво C1. Straightforward 2nd Edition използва ясна структура, която стимулира балансираното изучаване на английски език във всичките му области.

Straightforward 2nd Edition

Language Hub е нова учебна система за изучаване на общ английски език в шест нива.

Language Hub е нова учебна система за изучаване на общ английски език в шест нива. Language Hub се отличава с изчистената и лесна за следване методология на преподаване. Учебната система акцентира върху ефективна комуникация и помага да се изгради увереност при обучаемите като дава множество възможности за упражнение.

Language Hub

Move е учебна система за изучаване на английски език, която е разпределена на по- кратки тематични уроци.

Move е учебна система за изучаване на английски език, която е разпределена на по- кратки тематични уроци. Move е идеална система за кратки интензивни или опреснителни курсове по английски език.

Move as a short course